Canine Caviar Free Spirit Alkaline Chicken 10kg

Uraauurtava ravitsemuskonsepti koirille: Canine Caviar on maailman ainoa valmistaja, joka valmistaa emäksistä koiranruokaa, joka pitää pH-arvon optimaalisena eli välillä 7,1 ja 7,4. Laadukas ruoka perustuu koiran luontaisiin ravitsemustarpeisiin. Reseptissä yhdistyvät valikoidut, suden ja luonnossa villeinä elävien eläinten saalisravintoon perustuvat ainekset. Canine Caviar Free Spirit Entrée Alkaline® Chicken sopii kaikenrotuisille ja -ikäisille koirille. Laadukkaat kananrintapalat ja hirssi tarjoavat laadukasta proteiinia ja ovat hyvin siedettyjä. Liha on peräisin ulkoilevista eläimistä, jotka on kasvatettu ilman antibiootteja, hormoneja tai pestisidejä. Ainona eläinproteiinilähteenä on kana, ja ainoana monimutkaisten hiilihydraattien lähteenä on hirssi. Raaka-aineluettelo on lyhyt ja ymmärrettävä. Ruoka tarjoaa koiralle paljon luontaisia vitaaliaineita.

Valmistusaineet: Kuivattu kananliha, hirssi, kananrasva (säilötty tokoferoleilla), kookospähkinä, sinimailanen, kookospähkinäöljy, pellavansiemenet, auringon kovettama merilevä, fermentoidut maitotuotteet, kivennäisaineet, vitamiinit, lesitiini (5500 mg/kg), frukto-oligosakkaridit [prebioottisia], sarviapila, piparminttu, tauriini (2000 mg/kg), papaija, ruusunmarja, Yucca-uute, anisöljy, timjamiöljy.

Lisäaineet
Ravitsemukselliset lisäaineet
A-vitamiini [retinyyliasetaatti] (10582 ky/kg), D3-vitamiini [kolekalsiferoli] (2000 ky/kg), E-vitamiini [alfatokoferoliasetaatti] (600 mg/kg), biotiini (300 mg/kg).
Hivenaineet:
natriumseleniitti (0,82 mg/kg), kalsiumjodaatti (vedetön) (1,25 mg/kg), rauta(II)sulfaattimonohydraatti (233 mg/kg), kuparisulfaattipentahydraatti (40 mg/kg), mangaanisulfaattimonohydraatti (94 mg/kg), sinkkisulfaattimonohydraatti (544 mg/kg). Luontaiset happamuudensäätöaineet:
tokoferolisekoitus. Ei keinotekoisia väriaineita, makuaineita tai säilöntäaineita.

Ravintoainekoostumus

raakaproteiini 27.0 %
raakarasva 17.0 %
raakakuitu 5.7 %
raakatuhka 5.3 %
kalsium 1.1 %
fosfori 0.8 %
kosteus 8.0 %
omega-3-rasvahapot 1.1 %
omega-6-rasvahapot 2.0 %


Canine Caviar on perusominaisuuksiensa ja fermentoitujen raaka-aineiden ansiosta hyvin sulava, hypoallergeeninen koiranruoka, jolla on terveyttä edistäviä ominaisuuksia:
L.I.D.: rajoitetusti raaka-aineita - paljon etuja:

 • hyvin siedetty: vähentää allergiaoireiden riskiä ja ehkäisee ruoansulatusvaivoja
 • hyvin sulava: markkinoiden paras sulavuus: 91-93%
 • vain yksi proteiinilähde: vain yksi eläinproteinilähde, koska koirat syövät vain yhdentyyppistä lihaa ateriaa kohden
 • monimutkaiset hiilihydraatit: alhainen glykeeminen indeksi, pitää verensokerin tasaisena, vapauttaa energiaa hitaasti
 • ei kuormita ruoansulatuskanavaa: vahvistaa immuunijärjestelmää
 • ei sisällä: gluteenia tai viljoja, GM-aineksia, sivutuotteita, synteettisiä lisäaineita

Emäksinen koiranruoka - ihanteellinen pH-arvo on pitkän ja terveen elämän perusta
pH-arvo on yksi tärkeimmistä kehoa tasapainossa pitävistä tekijöistä. Koiralle ihanteellinen arvo on 7,1 - 7,4, "perusarvo". Tavanomaisissa koiranruoissa pH-arvo ei yleensä ole ihanteellinen vaan "hapan". On tieteellisesti todistettu, että hapan pH-arvo eli veren happipitoisuus lisää rappeuttavien sairauksien riskiä, edistää solujen vanhenemista ja hidastaa solujen uusiutumista.
Canine Caviar pitää pH-arvon ihanteellisena:

 • lisää veren happipitoisuutta
 • vähentää solujen rappeutumista ja ehkäisee solujen ikääntymistä
 • lievittää ruoansulatushäiriöitä
 • lisää aerobista aktiivisuutta
 • pienentää sairauksien, kuten diabeteksen ja munuais-, maksa- sekä sydänsairauksien riskiä
 • tukee DNA:n itseään korjaavia ominaisuuksia

Ruoan emäksiset ominaisuudet ovat yrttien monimutkaisen valmistusprosessin ja perusraaka-aineiden ansiota - ei lisättyjen kivennäisaineiden, sillä ne johtavat helposti virtsakiteiden ja virtsatiesairauksien kehittymiseen.
Liitteenä olevasta taulukosta löydät tietoa ruoan happamista ja emäksisistä aineksista, joiden avulla saavutetaan optimaalinen pH-arvo 7,0 - 7,5.
Fermentoidut raaka-aineet - kunnianhimoisesti valmistettu ja vaivan arvoinen!

 • esikäyneet ja hellävaraisesti kuivatut raaka-aineet, jotka sisältävät tärkeitä entsyymejä, maitohappohapatteita ja B-vitamiineja
 • säilöö ravintoaineita pidempään ja tehokkaammin sekä keholle helposti hyödynnettävässä muodossa
 • tukee suoliston toimintaa ja tasapainottaa suolistoflooraa
 • entsyymit ovat tärkeitä keholle ja auttavat muun muassa muuntamaan proteiineja keholle hyödynnettävissä oleviksi aminohapoiksi

Kana & hirssi pääraaka-aineina:

 • sopii kaikenrotuisille ja -ikäisille koirille
 • kananliha: liha laadukasta rintaa, eläimillä jaloittelumahdollisuus, kasvatettu ilman antibiootteja, hormoneja ja pestisidejä, hyvin sulavaa ja vatsaystävällistä lihaa, paljon proteiinia, kalsiumia, fosforia ja monia hivenaineita, laadukas kananrasva tarjoaa tyydyttymättömiä omega-6-rasvahappoja
 • hirssi: paljon ravitsevaa proteiinia, kuitua & sekundäärisiä kasviaineita, tukee vatsan, pernan & haiman toimintaa, hyvin siedetty eikä yleensä aiheuta allergiaa, säätelee verensokeritasoa

Helposti muunnettavaa energiaa: ruoan arvokas muunnettava energia mahdollistaa annoskoon pienentämisen ja vähentää ulosteiden määrää.
Pikakypsennetty: ainutlaatuinen valmistusmenetelmä kypsentää ruoan 6 sekunnissa 82-asteessa. Siksi sen biosaatavuus on erinomainen ja ruoan vitamiinit kivennäisaineet ja proteiinit ovat kokonaisuudessaan tallella.
Luontoa jäljittelevä ravintoaineyhdistelmä: resepti on ihanteellinen koiran keholle, mitoitettu koirien ravitsemustarpeisiin ja jäljittelee saalisravintoa ja koiran muuta lisäravintoa yksityiskohtaisesti.
Vaihtelevat proteiinilähteet: koiran luontainen ravinto riippuu siitä, mitä se saa minäkin päivänä pyydettyä ravinnokseen. Siksi se nauttii aina erilaisia proteiineja, mutta ei samalla aterialla. Monipuolinen aminohappokoostumus antaa keholle mitä se tarvitsee. Canine Caviar suosittelee vaihtelemaan makuvaihtoehtoja päivittäin.
Terveyttä edistävät raaka-aineet: funktionaaliset yrtit ja kasviperäiset ainekset tukevat kehon toimintoja ja virtsateiden toimintaa, hoitavat ihoa ja turkkia, parantavat verenkiertoa, sekä vahvistavat lihaksia, luustoa, maksaa, munuaisia ja virtsateitä.
Vaivaton ruokavaliomuutos: hyvin siedettyä, emäksistä ruokaa voi alkaa syöttää koiralle ilman totuttelujaksoa.

85,90 €