Julius K9- Powervaljas Army

Aidot Julius-K9 tuotteet on alunperin kehitelty Saksassa palveluskoirien käyttöön, sittemmin valikoima on laajentunut myös kaikille koiraroduille. Kaikki aidot Julius-K9 tuotteet on valmistettu EU:ssa eurooppalaisista materiaaleista ja ne on varustettu Julius-K9 rekisteröidyllä tuotelapulla. Julius-K9 tuotteet valmistetaan aikuisten työntekijöiden voimin EU:ssa. Julius K9 sarjassa mm. tunnetut Power- ja IDC-valjaat sekä valikoima koulutusvälineitä, kuten palloja ja koulutuspatukoita.

LAADUKKAAT JULIUS-K9 POWER -VALJAAT KOIRALLE

Julius-K9 Power -valjaat ovat laadukas valinta koiran valjaiksi. Julius-K9 -valjaat ovat erittäin kestävät, sillä niiden kankaat on testattu samoilla hankaustesteillä kuin sohvat ja hihnaosat ovat vahvaa turvavyöommelta. Valjaat ovat miellyttävät koiran päällä ja istuvat napakasti. Valjaissa on rintaremmi sekä vatsaremmi, joiden portaattoman säädön avulla valjaat saa säädettyä juuri sopivaksi. Valjaita voi käyttää joka säällä, ja puhdistaminen on helppo huuhtelemalla, mikäli valjaat likaantuvat.

Valjaissa on heijastimet sekä heijastavat ompeleet, jotka tekevät pimeällä liikkumisesta turvallisempaa. Selkäpuolella on kestävä kiinnitysrengas, johon taluttimen voi kiinnittää sekä kahva, josta koiraa voi tarvittaessa pidellä kiinni. Julius-K9 -valjaat valmistetaan EU:n sisäpuolella eurooppalaisista materiaaleista. Julius-K9 Power -valjaista on saatavana viisi kokovaihtoehtoa. Jos olet epävarma kahden koon välillä, valitse pienempi koko.

Huom! Katso sovitusohjeet täältä.

Kokovaihtoehdot:

Koko

Paino (kg)

Rinnanympärys etujalkojen takaa


XS

14 - 25 kg

58 - 76 cm


S

23 - 30 kg

63 - 85 cm


M

28 - 40 kg

71 - 96 cm


L

40 - 70 kg

82 - 115 cm


XL

yli 70 kg

Yli 100 cm

Alkaen 39.90 €