PALAUTUSEHDOT

Noudatamme Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Jos tuote ei ole sopiva tai se ei vastaa odotuksiasi olet oikeutettu palauttamaan sen 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palautusoikeus ei koske avattuja ruoka- tai lisäravinnepakkauksia.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikelpoinen.

Pakkaa palautettavat tuotteet takaisin niiden toimituslaatikkoon, liitä mukaan alkuperäinen lähete ja vapaamuotoinen kuvaus siitä mitä palautat. Muista liittää myös tilinumerosi mukaan jotta voimme maksaa palautuksen! 

Vie laatikko lähimpään Postin toimipaikkaan. Olemme tehneet Postin kanssa asiakaspalautussopimuksen, joten palautuslähetyksestä ei peritä maksua. Postin asiakaspalautustunnus on 639881.

Hyvitämme maksamasi kauppasumman toimituskuluilla vähennettynä tilauksesi maksutavan mukaisesti sen jälkeen kun olemme vastaanottaneet palautuksen. 

LUNASTAMATON PAKETTI

Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimitus- ja pakkauskuluja 20 euroa.

Reklamaatiot ja kuljetusvauriot

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostilla info@aurapet.fi tai soittamalla 041 7927079. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, sinun pitää tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemasi toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Tuotetiedot

AuraPet Oy ei vastaa tuotteiden tietojen ja kuvausten virheistä ja pidättää oikeuden muuttaa tietoja ilman eri ilmoitusta. Tuotekuvat ovat viitteellisiä. Kaikki oikeudet pidätetään.

Ylivoimainen este (Force Majeure)

AuraPet Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy AuraPet Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta AuraPet Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.